Hur raderar jag en uppladdad bild?

Eftersom du kan ladda upp max 20 bilder per Nexa Bridge så är det viktigt att du raderar bilder som inte används. Detta görs enkelt i samma vy som du använder när du lägger till ett nytt rum.

Om du får ett meddelande om att du har nått din kvot av bilder, följ guiden här nedan.

1. Vi antar att du är under vyn Skapa rum eftersom du fått ett meddelande
  2. Tryck på tidigare uppladdade bilder där du ser alla bilder som du laddat upp eller bilder som andra laddat upp när de var anslutna till din Nexa Bridge.
  3. Svep nu åt vänster på den bilden du vill radera. Tryck på Radera och sedan Radera igen. Efter några sekunder är bilden borde och du kan ladda upp nya.
  4. Klart!