Ladda upp en egen bild

Du kan ta en bild på ditt rum och använda denna som bild för rummet. Dessa bilderna laddas upp till molnet och bilderna kommer du sedan att kunna se på alla dina enheter. Bilden ligger kvar tills dess att du raderar den.

För att ladda upp en bild gör du följande:

1. Tryck på de tre punkterna i högra hörnet och sedan Skapa rum.
  2. Du får nu flera alternativ av bilder du kan använda dig av, välj ditt bibliotek eller kamera och sedan om du vill ta en ny bild eller hämta en från ditt bibliotek. Godkänn åtkomst till bilder.
  3. Passa nu in bilden som du valde i den ruta som dyker upp under Flytta och skalanpassa. Detta är den rutan som kommer att synas i ditt rum. Tryck sedan på Välj.
  4. Bilden som du nu har valt dyker upp längst ner i vyn

Klart. Du kan nu fortsätta med att skapa ditt rum, exempelvis välja ett namn och sedan de enheter du vill ska ingå i rummet.

OBS! Bilderna associeras inte med dig personligen när de laddas upp, utan bilderna laddas upp till oss och sedan sparas endast länken till din bild på din Nexa Bridge.