Inbyggnadsmottagare utomhus

Vi får många frågor om man kan använda sig av inbyggnadsmottagare utomhus. Om en behörig elektriker utför installationsjobbet så tillhandahåller de IP-klassade kopplingsboxar och då är det alltså fullt möjligt.

NEXA jobbar även på att ta fram inbyggnadsmottagare som går att använda utomhus, dessa kommer att lanseras under första halvåret 2016.

Vill du ha en plug-in som du kan installera själv och använda utomhus rekommenderar vi LGDR-3500.