Bilder till rummen

Du kan använda bilder från flera olika källor till dina rum.

1. Standardbilder. Detta är bilder som vi har som standard och som alltid kommer att finnas där.
  2. Tidigare uppladdade bilder. Detta är bilder som du har laddat upp och kanske vill använda dig utav igen.
  3. Egna bilder som du tagit. Du kan antingen ta en ny bild med kameran eller välja en från ditt bibliotek.
  4. Från annan källa. Detta använder sig utav iOS inbyggda dokumentdelning och innebär att du kan hämta bilder från andra applikationer, exempelvis Dropbox eller Google Drive. Du kan också klistra in en bild från en länk och använda denna.

Uppladdningen av bilder sker helt anonymt. NEXA kan inte på något sätt associera en bild på en specifik användare eller Bridge.