Min Bridge dyker inte upp i listan över bridgar?

När du trycker på Byt Nexa Bridge så hämtas bridgar som du har kopplat till ditt molnkonto samt sådana som finns på nätverket. Har du otur så blockerar din router paketen som behövs skickas för att din Bridge skall dyka upp i applikationen.

Prova att starta om din Nexa Bridge genom att dra ut sladden, stoppa i sladden igen och vänta några minuter.

Sista du kan prova är att ta reda på IP-adressen på din Nexa Bridge. När du är under Byt Nexa Bridge trycker du på + i högra hörnet och skriver in IP-adressen till bridgen. Tryck sedan på Hämta, bridgen borde då dyka upp i listan.