Mina LED-lampor blinkar i avstängt läge med WMR-252

Troligtvis är det så att LED-lampan drar väldigt lite last och WMR-252 lånar "nollan" eller neutral av lasten, motståndet för WMR-252 blir då för lågt för att kunna släcka lampan. Strömmen pulserar svagt igenom WMR-252 och därför upplever du det som att lampan inte släcker.

Detta kan avhjälpas med att installera antingen en kraftigare last/lampa eller byta ut WMR-252 mot CMR-101 som drivs av både fas och nolla