Jag ska sälja min Nexa Bridge, hur gör jag?

När du skall sälja eller ge bort din Nexa Bridge så är det viktigt att du återställer den för att ta bort alla inställningar och anslutningen till ditt konto.

För att återställa din Bridge skall du se till att den är startad och fungerar (du skall kunna ex. kontrollera en lampa). Ta sedan ett gem eller liknande och håll inne knappen på undersidan av din Bridge i minst 10 sekunder och släpp sedan, din Bridge startar då om och den är också återställd till fabriksinställningarna.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan
Powered by Zendesk