Jag får ett meddelande om att min Nexa Bridge har bytt IP-adress

Om du får ett sådant här meddelande så innebär det att din Nexa Bridge har fått en ny lokal IP-adress från din router. Detta händer inte så ofta, då de flesta routrar oftast ger samma IP-adress till samma nätverksenhet (Bridge).

Ändringen i dina inställningar sker automatiskt och du kan fortsätta att använda appen direkt när du trycker på Jag förstår. Du kan också välja att dölja dessa meddelanden i framtiden.