Enheten identifieras inte korrekt

Vissa Z-Wave enheter identifierar sig inte som de skall, exempelvis om du lagt till en magnetkontakt och denna inte dyker upp som en magnetkontakt. Du hittar alltid enheten under Alla enheter under Hem

Följ denna guiden för att ändra enhetens typ:

1. Tryck på enheten och sedan Ändra enhet
  2. I vyn som dyker upp trycker du på Typ av enhet.
  3. I listan som dyker upp kan du välja flera olika typer. Om du har lagt till en magnetkontakt så ska du välja Magnetkontakt i listan.
  4. När du är klar och har valt typ trycker du bakåt och sedan Spara i högra hörnet.