Favoritmarkera en enhet

Om du använder en enhet ofta och vill komma åt den fort kan du favoritmarkera den. Detta gör du genom att trycka på enheten i fråga och sedan trycka på Favorit. Den kommer nu att dyka upp under Dina favoriter på huvudvyn.

Vill du visa dina favoriter varje gång du startar appen kan du göra detta genom att gå in under Mer, välja Inställningar och gå till Standardvy vid start. Här kan du själv välja vad som ska visas när appen startas och i detta fallet väljer du Favoriter.