Korrigera position

Din Nexa Bridge försöker på ett ungefär hämta positionen där den står för att kunna avgöra när exempelvis soluppgång och solnedgång skall schemaläggas. Beroende på vilken internetleverantör man har kan denna position vara kraftigt felaktig.

Om din position är felaktig måste du använda dig av din GPS i din telefon för att korrigera detta.

För att göra detta:

iOS:

1. Gå till Hem-vyn och tryck på kartan
  2. Tryck Ändra i högra hörnet och tryck sedan på Korrigera position
  3. Din telefon använder nu GPSen för att hitta dig och efter cirka 5 sekunder har din position hittats.
  4. Tryck på Spara position (grön text)
  5. Och sedan Spara i högra hörnet. Klart, din Nexa Bridge använder nu denna positionen för att hämta soluppgång och solnedgångstider bland annat.