Byt plats

När du använder alternativet Byt plats så innebär det att du byter till en annan Nexa Bridge som antingen är ansluten till ditt molnkonto alternativt till en Bridge som finns på det lokala nätverket.

Varje Nexa Bridge du har kopplat till ditt konto är alltså en annan plats.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan
Powered by Zendesk