Låg batterinivå

På de flesta sensorer som hör till Z-Wave samt sensorer från Esic och Hideki kan du se när batterinivån börjar närma sig botten. I appen ser du när en enhet rapporterar en batterinivå som är 15% eller lägre, du ser endast detta när batterinivån är för låg. Då är det dags att byta.

Beroende på sensor, hur den är konfigurerad och hur ofta den samlar in data så kan batterinivån skifta lite. Den ena kan alltså förlora batteri snabbare än den andra.

När du har bytt batteri så kan det dröja ett tag innan enheten försvinner från listan.