Lägg till System Nexa-enhet

För att lägga till en självlärande System Nexa-enhet i din Bridge gör du följande. Nexa Bridge har endast stöd för självlärande just nu.

Mottagare:

iOS:

1. Gå till startvyn (där kartan finns)
  2. Tryck på de tre prickarna i högra hörnet.
  3. Tryck på Lägg till enhet och sedan System Nexa.
  4. Välj typ av enhet (på/av, dimmer, rörelsevakt, m.m.)
  5. Döp din enhet och välj ett eventuellt rum om du lagt till ett sådant.
  6. Din Bridge skickar nu upplärningskoder till mottagaren, så nu sätter du mottagaren i upplärningsläge. Oftast genom att ta ut den ur vägguttaget alternativt trycka på en knapp som finns på.
  7. När mottagaren har tagit emot signalen så kommer den antingen klicka till och/eller blinka i lamporna eller ansluten enhet.
  8. Tryck på Klar när du märker att mottagaren har klickat till.:

Sändare:

Android:

1. Gå till startvyn (där kartan finns)
  2. Tryck på de tre prickarna i högra hörnet.
  3. Tryck på Lägg till enhet och sedan System Nexa.
  4. Välj typ av enhet (rörelsevakt, magnetkontakt, m.m)
  5. Döp din enhet och välj ett eventuellt rum om du lagt till ett sådant.
  6. Din Bridge lyssnar nu efter koder. Få din sändare att skicka koder enligt manualen.
  7. När Bridgen har tagit emot signalen känner du en lätt vibration och enheten sparas.