Ladda upp en egen bild

Du kan ta en bild på ditt rum och använda denna som bild för rummet. Dessa bilderna laddas upp till molnet och bilderna kommer du sedan att kunna se på alla dina enheter. Bilden ligger kvar tills dess att du raderar den.

För att ladda upp en bild gör du följande:

1. Skapa ett rum
  2. När du ska välja bild, välj ditt bibliotek eller kamera
  3. Passa nu in bilden efter rutan som dyker upp och tryck på välj

Klart!

OBS! Bilderna associeras inte med dig personligen när de laddas upp, utan bilderna laddas upp till oss och sedan sparas endast länken till din bild på din Nexa Bridge.