Jag kan inte exkludera en Z-Wave enhet

Om du inte lyckas exkludera en Z-Wave enhet så finns det några steg du kan ta för att se om det löser problemet.

• Det första du kan göra är att starta om den app du använder dig av. Iblandhänder det att applikationen tappar kontakten med din Nexa Bridge och då inte får några uppdateringar från den, vilket i sig innebär att appen inte märker när enheten är exkluderad.
  • Fungerar inte heller ovanstående så kan du prova att också starta om din Nexa Bridge.

Ovanstående lösningar brukar resultera i att det faktiskt fungerar, om det ändå inte fungerar för dig så kan du kontakta supporten så försöker de hjälpa dig.