Lägg till en enhet

Nexa Bridge har stöd för flertalet olika protokoll och frekvenser, bland annat enheter på 433,92 MHz samt Z-Wave. Det fungerar ungefär på samma sätt när man lägger till enheterna men här nedan har vi samlat stegen var för sig.

IOS/Android

1. Tryck på pluset/dom tre prickarna upp i högra hörnet under enheter
  2. Tryck på lägg till enhet
  3. Välj den produktkategori du vill lägga till

System Nexa

• Välj vilken typ av enhet det gäller, namn och rum och tryck på fortsätt
  • Om det är en mottagare:
    • Sätt enheten i inlärningsläge, se respektive manual
  • Om det är en sändare:
    • Skicka en "på"-signal från enheten du vill lägga till, se respektive manual

Z-wave

• Sätt din enhet i inkluderingsläge, det brukar vara att trycka tre gånger på inkluderingsknappen, se manualen för din specifika enhet

Om du inte lyckas inkludera din Z-Wave enhet kan du följa stegen som finns här för att felsöka.