Lägga till rörelsevakt i Nexa Bridge

System Nexa Rörelsevakter räknas som sändare i Nexa Bridge, är det en Z-Wave enhet läggs den till under "Z-Wave".
För att lägga till en System Nexa rörelsevakt gör du på följande sätt:

IOS/Android

1. Tryck på plustecknet / de tre prickarna upp i högra hörnet under enheter
  2. Tryck på Lägg till enhet
  3. Välj System Nexa
  4. Välj Tryck här för att komma igång
  5. Välj Rörelsevakt för att aktivera inlärningsläget
  6. Skicka signal till Bridge, antingen med Rörelsevaktens parningsknapp (MIMST-1703) eller genom att flytta DEL/SET knappen från DEL till SET (LMDT-609, LMDT-810).