Favoritmarkera en enhet

iOS/Android

Om du använder en enhet ofta och vill komma åt den fort kan du favoritmarkera den. Detta gör du genom att hålla inne på enheten du i fråga och trycka på Favoritmarkera. Den kommer nu att dyka upp under Favoriter på huvudvyn.

Vill du visa dina favoriter varje gång du startar appen kan du göra detta genom att gå till inställningar och gå till Standardvy vid start. Här kan du själv välja vad som ska visas när appen startas och i detta fallet väljer du Favoriter (endast iOS).