Inställning av ljusstyrka

Det finns 3 alternativ för när rörelsevakten ska var aktiv. H, M eller L. Standard är H.

• H: Aktiv dygnet runt. När ett föremål kommer inom detekteringsavstånd detekteras det. Vid inställningen "H" är avstängningsfördröjningen inaktiverad. Detta läge ska alltid användas om LMDT-810 används med en dörrklocka.
  • M: Detekterar när ljusstyrkan är lägre än 20 +/-5 lux (sen eftermiddag).
  • L: Detekterar när ljusstyrkan är lägre än 10 +/-5 lux (sen kväll).

Efter omställning mellan t.ex. M och L ska du låta LMDT-810 vara i oförändrade ljusförhållanden och inte utsättas för rörelse under minst 30 sekunder så att ljusstyrkan blir exakt inställd (aktiveras från produktens kretsar). När det blir mörkare än ljusnivån L kan LMDT-810 detektera föremål.

Detsamma gäller vid växling mellan H och M och mellan H och L eller tvärtom vid växling mellan mörkare och ljusare nivå.

Enheten måste förbli opåverkad i minst 30 sekunder enligt beskrivningen ovan.