Kan alla fjärrkontroller dimra belysning?

Samtliga fjärrkontroller och väggsändare kan ljusreglera/dimma lampor under förutsättning att mottagaren är av dimmertyp. För att justera dimmernivån på en dimmermottagare med en fjärrkontroll trycker du först på på för att slå på mottagaren, sedan på igen för att starta en dimmercykel upp/ned och sedan trycker du på på igen för att stoppa den på önskad dimmernivå.

Våra nya väggsändare MWST-1809 och MWST-1812 har stöd för push-dim funktion, för att justera dimmernivån med dessa håller du inne på för att dimma upp och av för att dimma ner. MRYT-1805 är en "vriddimmer", med denna vrider du medurs för att dimma upp och moturs för att dimma ner. Även den har stöd för push-dim, det vill säga att du håller inne vridknappen för att i dimma upp/ner.