Föra över inställningarna från din gamla bridge till din Bridge X

Om du vill föra över inställningarna från en gammal bridge till en Bridge X kan du göra på ett sätt. Din Bridge X måste vara inkopplad och uppstartad först.

Notera att dina Z-Wave enheter inte förs över, dessa behöver läggas in manuellt i efterhand.

Via webbgränssnittet

1. Gå in på https://web.nexabridge.se/#/ och logga in på ditt konto
  2. Gå in på Inställningar
  3. Gå in på Backuper och välj den backup du vill installera (förslagsvis den senaste)

Klart!

Efter att du fört över inställningarna kommer du att behöva lägga till bridgen till ditt konto igen. Det tas en backup varje natt och den sparas i 7 dagar.