Min dörrklocka ringer utan att någon ringer vid dörren/ringer inte alls

Börja med att rensa minnet i mottagaren (se manual för hur du går tillväga) och anslut sedan tryckknappen till den igen, detta löser problemet i dom flesta fall. Se även till att tryckknappen sitter så att den inte är exponerad för fukt, då detta kan göra att den inte fungerar som den ska. Tryckknappen ska fungera bra i kyla, men fukt i kombination med kyla kan ställa till det då fukten fryser till is. Se även till att tryckknappen sitter så att den är IP-44 klassad, det vill säga med tryckknappen nedåt och lysdioden uppåt.