Kan man koppla flera dörrklockor till en och samma tryckknapp?

Ja, du rent tekniskt sett koppla obegränsat med mottagare (dörrklockor) till en och samma trycknapp, så länge dom är inom räckvidd för signalen. Du kan också koppla upp till 4 tryckknappar/rörelsevakter/magnetkontakter till varje mottagare (dörrklockorna har 4 minnesplatser) samt ställa in olika ringsignaler för varje tryckknapp/rörelsevakt/magnetkontakt. Du ansluter bara varje tryckknapp till varje mottagare som vanligt, det vill säga:

1. Tryck kort en gång på LEARN-knappen på mottagaren
  2. Tryck kort en gång på tryckknappen inom 12 sekunder