Ange strömförbrukning på en mottagare

Om du har en mottagare som inte har stöd för att rapportera sin energiförbrukning kan du ställa in detta manuellt. Detta fungerar bäst för lampor där förbrukningen är konstant, medan på ex. en kaffebryggare går förbrukningen mycket upp och ner under en kort tid.

Oftast står det på din lampa hur mycket den förbrukar, ange då det värdet för enheten. Om din mottagare är dimbar räknar bridgen ut ungefär hur mycket ström den förbrukar när du dimrar den.

Hur ställer jag inte energiförbrukningen?

1. Öppna upp rummet och...
    1. iOS: tryck på Ändra i högra hörnet och sedan trycker du på enheten
    2. Android: håll inne på enheten och välj sedan kugghjulet i högra hörnet
  2. Tryck på Energiförbrukning
  3. Skriv nu in hur mycket din mottagare förbrukar när den är  respektive AV. I majoriteten av fallen är det 0 på AV.
  4. Klart.

Nu kommer din Nexa Bridge X börja räkna ut hur mycket ström enheten förbrukar när den är på.