Nyheter i Nexa Bridge X 2.0

Uppdateringen släpptes under oktober 2020.

Med version 2.0 får din Nexa Bridge X den största uppdateringen någonsin. Även våra appar för iOS och Android har uppdaterats med nya funktioner och med ett helt nytt utseende. Nedanför listar vi några av de funktioner som är nya eller uppdaterade.

• Stöd för något som heter tillägg, detta ger i sin tur stöd för smarta saker från andra tillverkare. Först ut är Philips Hue samt Sonos.
  • Historisk energiförbrukning för att du ska ha total koll på vad ditt hem förbrukar
  • Avancerad sensorhistorik
  • Automatiska notiser vid brand, vattenläckage samt vid låg batterinivå på Z-Wave sensorer
  • Ditt hem just nu ger dig en ögonblicksbild över vad som är aktuellt i ditt hem just nu