Gamla och nya automationer

När Nexa Bridge lanserades fanns det ett system för automationer som var alldeles för komplicerat för ändamålet, detta innebar att underhållet i apparna tog lång tid och Android-appen fick inte automationer initialt, just på grund av detta. Vi beslutade därför att lansera ett nytt system.

För de allra flesta är detta inget problem, de automationerna man hade i gamla systemet fortsatte att fungera och de gick också att redigera i iOS-appen samt i webbgränssnittet. När man skapar en ny automation idag (iOS & Android) hamnar dessa automatiskt i det nya systemet. Webbgränssnittet har ännu inte stöd för dessa automationerna.

Eftersom både iOS och webbgränssnittet hade stöd för de gamla automationerna syns också dessa där nu, men de syns inte i Android eftersom Android endast har stöd för de nya automationer.