Lägg till en sak (mottagare)

Följ instruktionerna nedan för att lägga till en ny sak i din Smart Hub. Med sak menar vi en System Nexa-mottagare som i sin tur styr någonting. När du lägger till en enhet har du möjlighet att välja en ikon om så önskas, för att enklare kunna identifiera vilken typ av enhet det är. Standard är en stickkontakt.

1. Tryck på rutan med ett plus
  2. Välj vilken typ av mottagare det gäller, antingen på/av eller dimmer.
  3. Välj ett passande namn samt eventuell ikon
  4. Följ sedan instruktionerna på hur du sätter din mottagare i upplärningsläge.