Lägg till en sak (mottagare)

Följ instruktionerna nedan för att lägga till en ny sak i din Smart Hub. Med sak menar vi en System Nexa-mottagare som i sin tur styr någonting. När du lägger till en enhet har du möjlighet att välja en ikon om så önskas, för att enklare kunna identifiera vilken typ av enhet det är. Standard är en stickkontakt.

1. Tryck på rutan med ett plus
  2. Välj vilken typ av mottagare du skall lägga till från listan
  3. Välj ett passande namn samt eventuell ikon, tryck sedan på ”Fortsätt”
  4. Sätt din mottagare i upplärningsläge. Är du osäker på hur du skall göra så hittar du manualer under respektive mottagare här - Pluginmottagare Inbyggnadsmottagare
  5. Tryck på ”Fortsätt”, Smart Hub skickar nu inlärningskod till din mottagare.
  6. När din mottagare är upplärd trycker du på ”Jag är klar”.