Aktivera automatiska notiser och SMS

Om du har en brandvarnare eller ett vattenlarm kopplat till din Nexa Bridge X kan du välja att få en automatisk notis när någon av dessa larmar, skillnaden från tidigare är att du har behövt sätta upp detta manuellt med automationer.

För att aktivera automatiska notiser gör du följande:

1. Tryck på kugghjulet uppe i vänstra hörnet (i Android öppnar du menyn och trycker på Inställningar)
  2. Tryck sedan på Automatiska notiser
  3. Välj sedan vad du vill ha automatiska notiser för, du behöver inte spara. Det görs automatiskt.
  4. Nästa gång ditt vattenlarm eller brandvarnare larmar får du en notis.

Vem kan få automatiska notiser?

Det är ägaren av Bridgen (den första telefonen som ansluter) som får de automatiska notiserna till sin telefon. Du kan markera flera telefoner som ägare, se instruktionerna nedan.

1. Tryck på kugghjulet uppe i vänstra hörnet (i Android öppnar du menyn och trycker på Inställningar)
  2. Tryck på Hantera klienter
  3. Tryck på den telefon du vill sätta som ägare och välj sedan Sätt som ägare.
  4. Klart. Denna telefonen får nu också en notis.