Vad är automatiska notiser & SMS?

Nexa Bridge X kan skicka både automatiska notiser och SMS. Medan det förstnämnda kan skickas hur ofta som helst så är det sistnämnda begränsat. Nedanför listar vi hur och när detta kan skickas. Tänk på att din Bridge alltid måste ha internet för att notiser och SMS skall kunna skickas.

Automatiska notiser

Det finns idag ingen begränsning på hur många notiser din Nexa Bridge X kan skicka. Nedanför ser du vad du kan få en automatisk notis för.

• Vid larm från ett vattenlarm samt brandvarnare
  • När batteriet i en Z-Wave sensor börjar gå mot 0%
  • Daglig och månatlig energistatistik

Automatiska SMS

Din Nexa Bridge X kan skicka tre (3) SMS per månad totalt.  Du kan lägga in tre (3) kontakter som skall få ett SMS. Om du lägger in tre kontakter betyder det att varje kontakt kan få ett SMS per månad vid ett eventuellt larm, har du en kontakt kan den få 3 SMS.

Du kan få ett SMS för:

• När en brandvarnare detekterar brand
  • Ett vattenlarm detekterar vatten

Nästa gång ditt brandlarm eller vattenlarm varnar kommer du att få ett SMS.