Kompatibilitetsuppdateringar

I version 3.1 av iOS och Android har vi gjort vissa ändringar som kräver version 2.2.0 av Nexa Bridge X. Denna version kommer att börja rullas ut samtidigt som de nya apparna släpps, men det kan förkomma ett visst glapp eller övergångsperiod på några dagar när man i vissa fall inte kan komma åt Energiförbrukning samt Sensorer & grafer.

Direkt när din Bridge har uppdaterats till version 2.2.0 kommer också ovanstående funktioner att börja fungera precis som innan.