WMR-252 går inte att släcka

WMR-252 använde sig en äldre konstruktion som inte var helt lämpad att användas med så mycket annat än glödljus och att konstruktionen var ämnad att anslutas i serie med lasten vilket inte fungerar speciellt bra med LED lampor.

WMR-252 försvann ur vårt sortiment för över 4 år sedan och ersattes då av MWMR-251 och ersattes då av MWMR-251, en universaldimmer som är konstruerad för dagens belysningsteknik.

Visa MWMR-251