Skapa en grupp

För att gruppera ihop flera saker kan man lära upp flera mottagare med en och samma enhet. Precis som vanligt lägger man till den första enheten, men istället för att döpa den till "Lampa" så kan du döpa den till exempelvis "Vardagsrum". Det är passande för en grupp.

Fortsätt nu till mottagare två som du har i ditt Vardagsrum.

Men istället för att gå igenom processen att lägga till ytterligare en enhet i appen så trycker du på enheten du precis skapade och döpte till "Vardagsrum", där får du upp "Sätt till på" samt "Sätt till av".

När du sätter mottagare två i upplärningsläge trycker du direkt på "Sätt till på", denna lär sig då samma ID som mottagare ett.