Min schemaläggning körs inte

Att den inte körs alls kan bero på en del saker men oftast har man antingen glömt att kryssa i dagarna som schemaläggningen skall köras på eller så har man satt fel status på enheterna i kommandolistan, så att den släcker när den ska tända eller vice versa. Kolla också om du ser schemaläggningen i din aktivitetslogg vid den tiden den ska köras.

När man lägger till en enhet med Lägg till kommando och sedan väljer en enhet så kommer statusen ändras till den status som står på switchen till höger bredvid varje enhet. Vill du alltså släcka måste du dra switchen till AV-läge.