Placering av Nexa Bridge X

Nedan följer några tips och trix för att din Nexa Bridge X ska fungera optimalt och för att uppnå så bra räckvidd som möjligt.

1. Placera inte din Bridge X i närheten av annan elektronisk utrustning, exempelvis router eller dator. Detta då detta resulterar i mycket skräp-data som i sin tur kan leda till att Bridgen blir sämre på att ta emot signaler eller helt slutar att ta emot signaler.
  2. Din Bridge X skall inte ligga på golvet under soffan, utan den ska helst placeras relativt högt och centralt i ditt hem.
  3. I många nya lägenheter idag finns ett plåtskåp med diverse utrustning för exempelvis router. Placera inte den Bridge X här, då detta kommer att störa ut majoriteten av signalerna.
  4. Din Bridge X tål inte vatten, bada inte med den.