Lägga till FS-558/RF

Det har tidigare varit problem med att lägga till FS-558/RF i Nexa Bridge X, dessa problemen är nu lösta och finns i uppdatering 1.7.3 som är på väg ut. Uppdateringar tar några veckor att slutföra.

För att lägga till FS-558 i din Nexa Bridge X följer du nedanstående steg. Tänk på att detta involverar att hålla inne TEST-knappen i några sekunder.

1. Tryck på + i högra hörnet (under Hem)
    1. Har du iOS, välj Lägg till enhet.
  2. Tryck sedan på Brandvarnare (FS-558) och Tryck här för att komma igång.
  3. Bridgen väntar nu på signaler från brandvarnaren, håll inne TEST-knappen i några sekunder tills du tas vidare.
  4. Om Bridgen plockade upp signalerna får du nu möjlighet att välja ett namn samt ett eventuellt rum.
  5. Klart.

Tänk på att testa din brandvarnare ofta, minst en gång i månaden.