Lägga till NXT by NEXA

Se alltid till att din app är uppdaterad innan du försöker lägga till nya enheter.

Även om din NXT-mottagare och sändare fungerar på ungefär samma sätt som System Nexa så är proceduren att lägga till en enhet lite annorlunda.

Mottagare

1. Tryck på + i högra hörnet (under Hem)
    1. Om du har iOS, välj Lägg till enhet.
  2. Tryck sedan på NXT by NEXA och Tryck här för att komma igång.
  3. Sätt din mottagare i upplärningsläge genom att hålla inne den lilla knappen på den tills LEDen börjar blinka. Vänta 5 sekunder.
  4. Välj Mottagare (R1/D1) i appen
  5. Bridgen letar nu upp din mottagare, lägger till den i systemet och skickar sedan vidare dig.
  6. Välj ett namn och ett rum.
  7. Klart

Sändare

1. Tryck på + i högra hörnet (under Hem)
    1. Om du har iOS, välj Lägg till enhet.
  2. Tryck sedan på NXT by NEXA och Tryck här för att komma igång.
  3. Välj Sändare (T1/T2) i listan i appen
  4. Bridgen väntar nu på en signal från din sändare, håll inne båda knapparna på sändaren för att påbörja parningen.
  5. När allt är klart kommer du att skickas vidare.
  6. Välj ett namn och ett rum.
  7. Klart.